Training & Presentatie

jh

 

Huidige werkzaamheden

Puck wordt veel gevraagd als (Socratisch) gespreksleider en dagvoorzitter. Kenmerkend is haar nieuwsgierigheid, zorgvuldigheid en creative invulling van een programma. Zij heeft het talent mensen op hun gemak te stellen én durft door te vragen waar het ongemakkelijk wordt.

Als trainer en coach verzorgt Puck workshops en masterclasses voor docenten in het PO, VO en MBO op het gebied van onderwijsvernieuwing en motivatie. Daarnaast biedt Puck intensieve begeleiding en training in pitching, storytelling en spreken in het openbaar.

Op freelance basis werkt zij voor diverse opdrachtgevers, zoals o.a. The School of LifeMaster of Film (AHK), Academie voor Theater en Dans (AHK)de Brakke Grond, ADCN,  Bildung Academie (UvA/VU),  Ijsbrekers Training & Development, ING NederlandAmsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Unfair Amsterdam, Pakhuis de ZwijgerSeptember OnderwijsPBLQ ROI Stichting Philidelphia ZorgStrawberry Earth AcademyDroog DesignWaag Society,  THNK Amsterdam, Gerrit Rietveld Academie, Balie Amsterdam, VillamediaHogeschool voor de Kunsten UtrechtHappy Chaos en Vereniging Veronica.

 

Onderzoek/Lezingen

2015: filosofische lezing ‘ruimte voor de zorg voor zichzelf’ – in het kader van de installatie ‘Voor de Lucht’ van Aisha Fouad

2012: onderzoek naar het begrip ‘veerkracht’ in de publieke sector – bij het voormalig Rijksopleidingen Instituut (ROI, nu bekend als PBLQ), Den Haag.

2011: stage bij de dramaturg Alain Pringels van Toneelgroep de Appel, Den Haag