Training & Presentatie

foto: Jordy Brada

Puck werkt als (Socratisch) gespreksleider, moderator en dagvoorzitter voor diverse opdrachtgevers (on- en offline). Kenmerkend is haar nieuwsgierigheid, zorgvuldigheid en creatieve invulling van een programma. Zij heeft het talent mensen op hun gemak te stellen én durft door te vragen waar het ongemakkelijk wordt.

Door haar ervaring als theaterregisseur wordt zij ook vaak ingezet als showcaller/regisseur op live events en congressen.

Als trainer en coach verzorgt Puck workshops en ontwerpsessies op het gebied van onderwijsinnovatie, creativiteit en motivatie. Ook biedt Puck intensieve begeleiding en training in pitching, storytelling en spreken in het openbaar.

Op freelance basis werkt(e) zij voor diverse opdrachtgevers, zoals o.a. de Denksmederij, STRP Festival, The School of LifeMaster of Film (AHK), Academie voor Theater en Dans (AHK)de Brakke Grond, ADCN,  Bildung Academie (UvA/VU),  Ijsbrekers Training & Development, ING NederlandAmsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Unfair Amsterdam, Pakhuis de ZwijgerSeptember OnderwijsPBLQ ROI Stichting Philidelphia ZorgStrawberry Earth AcademyDroog DesignWaag Society,  THNK Amsterdam, Gerrit Rietveld Academie, Balie Amsterdam, VillamediaHogeschool voor de Kunsten UtrechtHappy Chaos en Vereniging Veronica.